Impuls

Després de publicar “Superbaby”, un disc de cançons infantils, el Carlitos continua en ratxa creativa i decideix publicar un nou disc: ”IMPULS” (Kasba Music, 2017)

“Impuls”, tal i com el seu nom indica, és un disc enèrgic –o més aviat energètic, com les begudes- ple de força i vitalitat. Un retorn a la rumba i al rocanrol més belluguí, canalla i bohemi.

“Com l’heura”, rumba “bonrotllera” i amb expansiva ànima de hit obre el disc. El segon tall, “Pura electricitat”, musica el moment vital –i sentimental- que viu l’artista. “Tan sols un lloc” clama el record i la dignificació de les víctimes de la Guerra Civil Espanyola i els seus familiars, massa sovint oblidades i menystingudes. “Warapà” s’obra camí en el track list a cop de rumba potent i primària, amb l’espectacular participació del jove Jofre Costa al ball claqué. “Dofí tatuat” escenifica a base de rocanrol un fugaç encontre entre narrador i esporàdica amistat de platja. “Quina idea” neda i es capbussa oníricament al fons del mar al compàs de bossanova. “Amor de veritat” rumbeja elegant la mirada cap aquell amor més sincer, pur i agosarat. “Ets”, a mig temps, descriu el sentit amor que inspira el cantant. “Ulls brillants”, amb una instrumentació senzilla de rumba d’arrel, descriu aquells sentiments que només la corda filio-paterna pot estirar. I tanca el disc –també a mode simbòlic- “Si m’equivoco”, una senzilla i despullada cançó amb aires de bossa, on s’eleva l’equivocació al més alt nivell: qui s’arrisca, qui fa quelcom és qui s’equivoca. Metàfora-resum del mateix disc.

Cançons escrites i composades per Carlitos Miñarro.

Hi han gravat: Sisco Ayala (bateria i percusions), Josep Maria Virgili (baix i contrabaix) i Xavier Reyes (violí).

Hi han col·laborat: Pep Lladó (pianos), David Torras (guitarres), Xavi Martí (baix), Cris Esteve (xelo i coros), Tere Subirà (coros), Jofre Costa (claqué), Jordi Noró (congues) i Gori Satorres (trompeta i flugel).

Gravat entre gener i març de 2017 per Tomàs Arroyos i mesclat l’abril de 2017 per Lluís Sanfeliu a l’estudi La Granja (La Figuerosa, Lleida)

Masteritzat a Euridia Mastering (Bilbo) per Ibon Larruzea l’abril de 2017.

El disseny del disc ha anat a càrrec -una vegada més- de les esplèndides i resolutives Malva Fotografia. A més a més, hi ha participat l’artista Benjamí Tous, apassionat de la música i les arts, qui s’ha involucrat en el projecte i ha il·lustrat no només la magnífica portada del disc, sinó escenes que li han suggerit algunes cançons.

Resultat d'imatges de IMPULS CARLITOS MIÑARRO